AMOO

Architecture Firm Barcelona / Spain

6
AMOO 6
AMOO
AMOO és la col·laboració entre Aureli Mora i Omar Ornaque, Arquitectes.

L'estudi no distingeix entre les disciplines de l'arquitectura, el disseny de producte i el disseny gràfic, ans tot el contrari, les intenta aproximar i vincular en tots els seus projectes.

El resultat dels projectes va directament vinculat a la naturalesa dels encàrrecs i a les seves necessitats, i s'aborden sempre des d'una perspectiva integradora però eclèctica, sense condicionar-se per la seva envergadura.

Els referents de l'estudi són alhora tots i cap, plantejant una conjunció entre la saviesa de la tradició, l'espontaneïtat de la invenció i la realitat necessària de la contemporaneïtat.
AMOO
AMOO

AMOO és la col·laboració entre Aureli Mora i Omar Ornaque, Arquitectes. L'estudi no distingeix entre les disciplines de l'arquitectura, el disseny de producte i el disseny gràfic, ans tot el contrari, les intenta aproximar i vincular en tots els seus projectes. El resultat dels projectes va directament vinculat a la naturalesa dels encàrrecs i a les seves necessitats, i s'aborden sempre des d'una perspectiva integradora però eclèctica, sense condicionar-se per la seva envergadura. Els...

Follow AMOO also on