Menghino bar

Viareggio / Italy

0
0 Love 133 Visits Published

This is a renovation and restyling of a historic bar located in the city center. It is a project with clean lines but with warm tones. Oak planks were used for the floor and cherry essence for the rest of the fixed furnishings. The long counter, also in cherry wood, runs lengthwise through the room and marks the separation between the public space and the work area. The walls have a natural lime finish The service area is hidden by a linen curtain.


The walls are finished with natural lime


 



Si tratta di una ristrutturazione e restyling di un bar storico situato nel centro della Città.


E' un progetto dalle linee rigorose ma dai toni caldi. Listoni di rovere sono stati usati per il pavimento e l'essenza di ciliegio per il resto degli arredi fissi. Il lungo bancone, anch'esso in legno di ciliegio, percorre longitudinalmente il locale e scandisce la separazione tra spazio pubblico e zona di lavoro. La zona dei servizi è nascosta da un tendaggio in lino.


Le pareti sono trattate a calce naturale

0 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    This is a renovation and restyling of a historic bar located in the city center. It is a project with clean lines but with warm tones. Oak planks were used for the floor and cherry essence for the rest of the fixed furnishings. The long counter, also in cherry wood, runs lengthwise through the room and marks the separation between the public space and the work area. The walls have a natural lime finish The service area is hidden by a linen curtain. The walls are finished with natural...

    Project details
    • Status Completed works
    • Type Bars/Cafés / Restaurants / Interior Design / Custom Furniture / Building Recovery and Renewal
    Archilovers On Instagram