Casa P

Appiano / Italy / 2008

16
16 Love 3,894 Visits Published
The project P concerns the conversion and development of an apartment house from the 70s. Thanks to a younger generation of owners, the upper floor has been adapted to current living needs. The plane has been opened, kitchen and living room passing into each other. The bedroom can be separated from the daytime area by a wide glass door.
Also outwards we have been looking for some opening. The panoramic view of the vineyards has been emphasized using a large/ glass façade in the living area. This is the architecture’s reaction to the unique location of this building.
16 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The project P concerns the conversion and development of an apartment house from the 70s. Thanks to a younger generation of owners, the upper floor has been adapted to current living needs. The plane has been opened, kitchen and living room passing into each other. The bedroom can be separated from the daytime area by a wide glass door.Also outwards we have been looking for some opening. The panoramic view of the vineyards has been emphasized using a large/ glass façade in the living area. This...

    Project details
    • Year 2008
    • Work started in 2007
    • Work finished in 2008
    • Client Privato
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence
    Archilovers On Instagram
    Lovers 16 users