Editrice La Mandragora

Riqualificazione spazio casa Editrice La Mandragora Imola / Italy / 2011

1
1 Love 661 Visits Published

Intervento di riqualificazione per creare spazi per postazione di lavoro della casa editrice La Mandragora.

1 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Intervento di riqualificazione per creare spazi per postazione di lavoro della casa editrice La Mandragora.

    Project details
    • Year 2011
    • Work started in 2011
    • Work finished in 2011
    • Client Editrice La Mandragora
    • Status Completed works
    • Type Restoration of old town centres / Adaptive reuse of industrial sites / Office Buildings / Corporate Headquarters / Interior Design / Custom Furniture / Lighting Design / Recovery/Restoration of Historic Buildings / Furniture design / Building Recovery and Renewal
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users