Twelve Architects

Architect Tirana / Albania

23
send a message
Twelve Architects 23
Twelve Architects
Ftojme arkitektet te behen pjese e nje bashkepunimi karriere,per te riprodhuar vlera dhe standarde te larta ne fushen e projektimit. Mundesi punesimi part-time si dhe vleresim me kredite ne baze te meritave individuale te gjithsecilit. Realizime,venie autoresie,publikime zyrtare,ndermjetesime... Per te gjitha keto na kontaktoni. Do te editohet...
Twelve Architects
Twelve Architects
  • Address Rruga e Kavajës Tirana | Albania

Follow Twelve Architects also on

Ftojme arkitektet te behen pjese e nje bashkepunimi karriere,per te riprodhuar vlera dhe standarde te larta ne fushen e projektimit. Mundesi punesimi part-time si dhe vleresim me kredite ne baze te meritave individuale te gjithsecilit. Realizime,venie autoresie,publikime zyrtare,ndermjetesime... Per te gjitha keto na kontaktoni. Do te editohet...