DUE project

Architecture Firm Istanbul / Turkey

0
0 Followers 547 Visits
DUE project 0
DUE project
DUE project mimarlık ofisi, 2015 yılında İtalya’da yaşayan kardeş iki Türk mimarın, İstanbul’ a dönmeleriyle kuruldu.

İtalya’da on yılı aşan süre zarfında öğrenimlerini, “Politecnico di Milano” da Mimari kompozisyon bölümünde tamamlayan iki kardeş, kısa sürede iş hayatına atılıp ilk olarak Milano şehrinde daha sonra İtalya’da ve Dünya’nın bir çok farklı yerinde çeşitli tasarımlara imza attılar.

Due project, şehir planlama, mimari, iç mimari ve ürün tasarımı alanlarında, araştırma, proje tasarımı, proje yönetimi ve proje uygulama hizmetlerini sağlamaktadır.

İstanbul, Bağdat Caddesi’nde bulunan Due project mimarlık ofisi, sağladığı hizmetleri, teknolojinin günümüze kadar geliştirmiş olduğu bütün digital ve analog araçları ekip halinde kullanarak bir mimari laboratuvar edasında çalışmaktadır.
DUE project
DUE project

DUE project mimarlık ofisi, 2015 yılında İtalya’da yaşayan kardeş iki Türk mimarın, İstanbul’ a dönmeleriyle kuruldu. İtalya’da on yılı aşan süre zarfında öğrenimlerini, “Politecnico di Milano” da Mimari kompozisyon bölümünde tamamlayan iki kardeş, kısa sürede iş hayatına atılıp ilk olarak Milano şehrinde daha sonra İtalya’da ve Dünya’nın bir çok farklı yerinde çeşitli tasarımlara imza attılar. Due project, şehir planlama, mimari, iç mimari ve ürün tasarımı alanlarında, araştırma, proje...

Follow DUE project also on


Activities