FFWD

Architecture Firm Barcelona / Spain

26
26 Followers 1,549 Visits
FFWD 26
FFWD
FFWD són Laia Guardiola Raventós i David Benito Cortázar. Es van conèixer l’any 1999 a la ETSAB (Escola Tecnica Superior d’Arquitectura de Barcelona). L’any 2002 van començar a treballar de manera conjunta professionalment.

Són un equip d’arquitectes interessats en desenvolupar tot tipus de disciplines relacionades amb la creació i l’espai.

Des de la seva creació, FFWD ha participat en nombrosos concursos nacionals i internacionals d’arquitectura i disseny. La seva tasca professional ha obtingut diversos reconeixements. Actualment, FFWD està treballant en varis projectes d’edificació i d’interiorisme, així com en diverses creacions de disseny industrial.

FILOSOFIA
FFWD té una manera d’entendre l’arquitectura i el disseny dinàmica i multidisciplinar. La joventut i l’energia de l’equip ens permet abordar tot tipus i escales de projecte. Un alt grau d’autoexigència, i un compromís constant amb la investigació i la recerca, fan dels nostres projectes una opció compromesa amb l’entorn i les necessitats del client.

Cada projecte parteix d’una fulla en blanc on les necessitats del client i del lloc van configurant la proposta. Fugim del formalisme com a element generador i defensem que les idees i les necessitats han de ser les que configurin la geometries

Defensem una racionalitat flexible que ens permet adoptar solucions adequades a cada cas amb frescura i originalitat.
FFWD
FFWD
  • Address Plaça de la Sagrada Família, 18, 08013 Barcelona | Spain

FFWD són Laia Guardiola Raventós i David Benito Cortázar. Es van conèixer l’any 1999 a la ETSAB (Escola Tecnica Superior d’Arquitectura de Barcelona). L’any 2002 van començar a treballar de manera conjunta professionalment. Són un equip d’arquitectes interessats en desenvolupar tot tipus de disciplines relacionades amb la creació i l’espai. Des de la seva creació, FFWD ha participat en nombrosos concursos nacionals i internacionals d’arquitectura i disseny. La seva tasca professional ha...

Follow FFWD also on