projekcia

Team

0
0 Followers 437 Visits
projekcia 0
projekcia
Filozofia ateliéru

Individuálny prístup ku každému klientovi

Zotierame hranice medzi architektom a klientom. Snažíme sa vtiahnuť klienta permanentnou diskusiou do procesu tvorby. Klient je naším partnerom na dialóg a nie niekým, komu diktujeme, čo sa mu má páčiť a ako má žiť. Architekt nemá patent na rozum a ani na krásu. Nevnucujeme preto klientovi našu estetiku.
V každom klientovi hľadáme niečo osobité, individuálne, čo sa prejavuje v jeho životnom štýle a čo potom my pretavíme do architektúry.

Nemáme špecifický rukopis, čo považujeme za našu prednosť. Zahraničnými vzormi sa inšpirujeme, ale nekopírujeme ich. Architektúra nesmie byť rutinná, uniformná a ani globalizovaná. Dôkladná analýza miesta, rešpektovanie Génia loci. Každý pozemok je niečím špecifický. Architektúra musí ťažiť z jeho silných stránok a naopak eliminovať jeho negatíva.

Hľadáme inovatívne riešenia. Snažíme sa na veci pozerať bez predsudkov. To je cesta k tomu, aby naša architektúra bola pravdivá a odzrkadľovala skutočný život a nebola len ilúziou. Architektúra je vzrušujúca hra, ktorá nás baví.


Poskytujeme komplexné služby



Všetky stupne projektovej dokumentácie (štúdia, územné rozhodnutie, stavebné povolenie, tendrová dokumentácia, realizačný projekt, dielenská dokumentácia, štúdia a projekt interiéru, projekt skutočné vyhotovenie)
Preverovacie štúdie (preverenie vyťažiteľnosti pozemku, zhoda investičného zámeru s územným plánom, možnosti napojenia na infraštruktúru)
Inžinierska činnosť (predbežné prerokovanie investičného zámeru, zabezpečenie územného rozhodnutia, kolaudácie, stavebného povolenia, kolaudácie)
Posúdenie biznis plánu, štúdia uskutočniteľnosti, prieskum trhu, lokalitný program
Poradenstvo pri marketingovej stratégii, reklame a PR
Autorský dozor
Technický dozor investora
Manažovanie stavby (výber dodávateľa, priebežná kontrola nákladov, odovzdávanie klientom, odstraňovanie chýb a nedorobkov, záverečné vyúčtovanie)
Optimalizácia nákladov (odhad nákladov, položkový rozpočet, value engineering)
projekcia
projekcia

Filozofia ateliéru Individuálny prístup ku každému klientovi Zotierame hranice medzi architektom a klientom. Snažíme sa vtiahnuť klienta permanentnou diskusiou do procesu tvorby. Klient je naším partnerom na dialóg a nie niekým, komu diktujeme, čo sa mu má páčiť a ako má žiť. Architekt nemá patent na rozum a ani na krásu. Nevnucujeme preto klientovi našu estetiku. V každom klientovi hľadáme niečo osobité, individuálne, čo sa prejavuje v jeho životnom štýle a čo potom my pretavíme do...

Activities