PROYECTO GABRIEL

casa gabriel San José del Valle / Mexico / 2013

9
9 Love 773 Visits Published
Esta casa se diseño para adaptar un espacio sobrante en una propiedad, el polígono del ingreso de la cochera se tomo en cuenta para dejar un ingreso libre hasta la parte trasera de la propiedad donde esta el estacionamiento. Un diseño ecológico utilizando muros verdes y paneles solares es lo que definió el carácter de esta vivienda residencial. This house was designed to fit a spare space in a property, the estate the income of the garage was taken into account to leave a free entry to the rear of the property where the parking is. An ecological design using green walls and solar panels is what defined the character of this residential housing.
9 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Esta casa se diseño para adaptar un espacio sobrante en una propiedad, el polígono del ingreso de la cochera se tomo en cuenta para dejar un ingreso libre hasta la parte trasera de la propiedad donde esta el estacionamiento. Un diseño ecológico utilizando muros verdes y paneles solares es lo que definió el carácter de esta vivienda residencial. This house was designed to fit a spare space in a property, the estate the income of the garage was taken into account to leave a free entry to the rear...

    Project details
    • Year 2013
    • Client Gabriel Cervantes
    • Contractor ECOVERT domusé verde
    • Cost 250000
    • Status Completed works
    • Type Modular/Prefabricated housing
    Archilovers On Instagram
    Lovers 9 users