Full Color

Apartments for elderly Besozzo / Italy / 2012

0
0 Love 582 Visits Published
The renovation consists in change the use of the building from private clinic to protected flats for elderly . The project is developed on three levels . The ground floor hosts a mixed-use collective hall. The thermic plants works with solar panels and heat pumps. The different colors of the windows in the corridors helps the inhabitants to identify the position of their apartments.
0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The renovation consists in change the use of the building from private clinic to protected flats for elderly . The project is developed on three levels . The ground floor hosts a mixed-use collective hall. The thermic plants works with solar panels and heat pumps. The different colors of the windows in the corridors helps the inhabitants to identify the position of their apartments.

    Project details
    • Year 2012
    • Work started in 2011
    • Work finished in 2012
    • Main structure Mixed structure
    • Client Fondazione Ronzoni
    • Cost 1.200.000,000
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Social Housing
    Archilovers On Instagram