Architecture Studio in Barcelona

Enlargement and refurbishing of an architecture studio Barcelona / Spain / 2010

2
2 Love 980 Visits Published

The entrance space of this architecture studio, placed in Barcelona, has a lower ceiling. It's related to the working spaces, the modeling room and the meeting room more private. Glassed divisions are projected to increase the space and the natural light. All the tables and the interior windowsills are made of birch plywood. The pavements made of pinewood. White marble in the bathroom placed in big pieces following the continuity of the seams. Two of the studio walls whole surface area covered with cork, to be able to hang the working materials. The office fit-out has been specially designed for this studio.

2 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The entrance space of this architecture studio, placed in Barcelona, has a lower ceiling. It's related to the working spaces, the modeling room and the meeting room more private. Glassed divisions are projected to increase the space and the natural light. All the tables and the interior windowsills are made of birch plywood. The pavements made of pinewood. White marble in the bathroom placed in big pieces following the continuity of the seams. Two of the studio walls whole surface area covered...

    Project details
    • Year 2010
    • Work started in 2010
    • Work finished in 2010
    • Status Completed works
    • Type Offices/studios
    Archilovers On Instagram
    Lovers 2 users