Storck Asia

Singapore / Singapore / 2013

1
1 Love 911 Visits Published
STORCK ASIA PACIFIC PTE LTD had a plan to renovate their office in 2012. Sennex had awarded as a main design and built company for this project. Concept of this project is to create a recycled timber wall as a backdrop, to retain an existing raw cement floor and refurnish an existing spiral staircase. As a result of discussion with the client, these 3 elements obviously stand out showing harmony of stunning raw material both timber wall and cement floor with sophisticated design of LED light.
1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    STORCK ASIA PACIFIC PTE LTD had a plan to renovate their office in 2012. Sennex had awarded as a main design and built company for this project. Concept of this project is to create a recycled timber wall as a backdrop, to retain an existing raw cement floor and refurnish an existing spiral staircase. As a result of discussion with the client, these 3 elements obviously stand out showing harmony of stunning raw material both timber wall and cement floor with sophisticated design of LED light.

    Project details
    • Year 2013
    • Work started in 2012
    • Work finished in 2013
    • Contractor Sennex Consultants
    • Status Completed works
    • Type Office Buildings / Corporate Headquarters
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users