Der SPIEGEL canteen

Hamburg / Germany / 2011

18
18 Love 3,403 Visits Published
The SPIEGEL Group moved into its new publishing house in Hamburg’s HafenCity development. The employees’ canteen was and is a calling card of the SPIEGEL Group, reflecting its journalistic philosophy as much as its culture of dialogue. It is a space that meets all functional demands while creating a strong visual impact to form a truly distinguishing space. In doing so, it supports the mature culture of communication within the company and in a grand gesture transmits these values to the outside world. The ceiling design is the distinguishing moment of the space. It is formed of 4,230 circles made of micro-perforated aluminum.
18 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The SPIEGEL Group moved into its new publishing house in Hamburg’s HafenCity development. The employees’ canteen was and is a calling card of the SPIEGEL Group, reflecting its journalistic philosophy as much as its culture of dialogue. It is a space that meets all functional demands while creating a strong visual impact to form a truly distinguishing space. In doing so, it supports the mature culture of communication within the company and in a grand gesture transmits these values to the...

    Project details
    • Year 2011
    • Client Verlagsgruppe Der SPIEGEL
    • Status Completed works
    • Type Corporate Headquarters / Restaurants
    Archilovers On Instagram
    Lovers 18 users