Shkolla 9 vjecare Sukth- Katund

Katundi i Ri, Durres / Albania / 2012

0
0 Love 4,707 Visits Published
Objekti “Shkolla 9 vjecare Sukth- Katund” eshte parashikuar te ndertohet brenda territorit te shkolles ne nje siperfaqe prej 2800 m2, pas prishjes se shkolles ekzistuese 1 kat. Shkolla eshte parashikuar per nje kapacitet per rreth 800 nxenes dhe perbehet nga objekti kryesor qe zhvillohet ne 4 kate, palestra dhe nje kopesht femijesh.. Ajo perbehet nga 27 klasa perfshire ketu dhe laboratoret, salle mesuesish, nje biblioteke, nje salle informatike, tre zyra, nyje sanitare per nxenesit dhe mesuesit, mini bar, ambient sherbimi dhe qendrimi per pastrueset si dhe dhomat e zhveshjes dhe sherbimet e palestres.
0 users love this project
Comments
  comment
  Enlarge image

  Objekti “Shkolla 9 vjecare Sukth- Katund” eshte parashikuar te ndertohet brenda territorit te shkolles ne nje siperfaqe prej 2800 m2, pas prishjes se shkolles ekzistuese 1 kat. Shkolla eshte parashikuar per nje kapacitet per rreth 800 nxenes dhe perbehet nga objekti kryesor qe zhvillohet ne 4 kate, palestra dhe nje kopesht femijesh.. Ajo perbehet nga 27 klasa perfshire ketu dhe laboratoret, salle mesuesish, nje biblioteke, nje salle informatike, tre zyra, nyje sanitare per nxenesit dhe...

  Project details
  • Year 2012
  • Work started in 2012
  • Cost 700000
  • Status Current works
  • Type Schools/Institutes
  Archilovers On Instagram