Executive Search Firm

Netherlands / 2020

0
0 Love 45 Visits Published

Met 40 kantoren wereldwijd werkt dit gerenommeerde headhunters bedrijf in Amsterdam vanuit een exclusief ingericht kantoor op de Zuidas. Om in de behoefte te voldoen aan discrete en stijlvolle spreekkamers, hebben wij hiervoor een speciale verdiepingsvloer ingericht.


De uitdaging hierbij was om privacy en geslotenheid te waarborgen, maar ook de rechtdoorzee mentaliteit van deze Nederlandse vestiging tot zijn recht te laten komen.


Door te werken met afgeronde wanden en slim geplaatste vrijstaande volumes is een organisch labyrint ontstaan waarin men zich comfortabel kan bewegen.


Alle wanden hebben een hoogwaardige afwerking gekregen, waarbij de volumes aan de buitenzijde zijn bekleed met gerecycled zwart leder. De spreekkamers zijn van binnen bekleed met zachte akoestische wandpanelen. De dubbele glaswanden zorgen voor een optimale geluidsdichtheid.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Met 40 kantoren wereldwijd werkt dit gerenommeerde headhunters bedrijf in Amsterdam vanuit een exclusief ingericht kantoor op de Zuidas. Om in de behoefte te voldoen aan discrete en stijlvolle spreekkamers, hebben wij hiervoor een speciale verdiepingsvloer ingericht. De uitdaging hierbij was om privacy en geslotenheid te waarborgen, maar ook de rechtdoorzee mentaliteit van deze Nederlandse vestiging tot zijn recht te laten komen. Door te werken met afgeronde wanden en slim geplaatste...

    Project details
    • Year 2020
    • Status Completed works
    • Type Office Buildings / Business Centers / Corporate Headquarters / Offices/studios / Interior Design
    Archilovers On Instagram