NVAO

Den Haag / Netherlands / 2019

0
0 Love 37 Visits Published

De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) is de kwaliteitszorgorganisatie die op onafhankelijke wijze de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen borgt en de kwaliteitscultuur binnen de hogeronderwijsinstellingen in Nederland en Vlaanderen bevordert. In 2019 hebben wij hen mogen begeleiden naar een eigen werkplekconcept voor hun nieuwe kantoor in Den Haag (totaal 2400m2).


De vraag van de opdrachtgever betrof een kwalitatief en gastvrij kantoor waarbij de uitdaging lag in de cultuurverschillen tussen de Nederlandse en Vlaamse medewerkers. Onze Zuiderburen bleken wat behoudener in hun visie t.a.v. de inrichting van hun werkplek. We hebben er dan ook voor gekozen om met herkenbare klassieke elementen en vormen te werken. Door het opblazen van tijdloze geometrische vormen is een modern beeld ontstaan waarin iedereen zich kan vinden.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) is de kwaliteitszorgorganisatie die op onafhankelijke wijze de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen borgt en de kwaliteitscultuur binnen de hogeronderwijsinstellingen in Nederland en Vlaanderen bevordert. In 2019 hebben wij hen mogen begeleiden naar een eigen werkplekconcept voor hun nieuwe kantoor in Den Haag (totaal 2400m2). De vraag van de opdrachtgever betrof een kwalitatief en gastvrij kantoor waarbij de...

    Project details
    • Year 2019
    • Status Completed works
    • Type Office Buildings / Business Centers / Offices/studios / Interior Design
    Archilovers On Instagram