Masa cu aspect industrial | Mihai Cosmin Ursu

Sibiu / Romania / 2023

0
0 Love 83 Visits Published

Această masă cu aspect industrial are un design robust și rustic, fiind realizată din lemn de stejar masiv și elemente metalice. În contrast cu aspectul rustic al lemnului, elementele metalice adaugă o notă modernă și industrială.


Una dintre cele mai notabile caracteristici ale acestei mese este faptul că nu a fost folosit niciun tip de adeziv la imbinarea blatului, ci acesta este susținut de cele trei tije filetate, creând astfel un aspect simplu, dar robust și durabil.


Lemnul de stejar masiv este un material durabil și rezistent, cu o textură bogată și o patină naturală care îi conferă o frumusețe unică. Acest material este tratat cu grijă și finisat astfel încât să-i evidențieze textura naturală, creând o suprafață caldă și plăcută la atingere.


Cu un aspect industrial impresionant, această masă ar fi potrivită pentru o varietate de spații, de la un apartament modern la un birou sau cafenea. De asemenea, combină perfect aspectul practic și estetic, fiind o piesă de mobilier durabilă, frumoasă și practică în același timp.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Această masă cu aspect industrial are un design robust și rustic, fiind realizată din lemn de stejar masiv și elemente metalice. În contrast cu aspectul rustic al lemnului, elementele metalice adaugă o notă modernă și industrială. Una dintre cele mai notabile caracteristici ale acestei mese este faptul că nu a fost folosit niciun tip de adeziv la imbinarea blatului, ci acesta este susținut de cele trei tije filetate, creând astfel un aspect simplu, dar robust și durabil. Lemnul de...

    Project details
    • Year 2023
    • Status Completed works
    Archilovers On Instagram