Warm tones | MAT Studio

Complete remodelling of an existing unit Bucharest / Romania / 2022

0
0 Love 112 Visits Published

An existing prefabricated concrete wall apartment is brought to current standards and suited for a work-from-home scenario. 


Pastel tones, warm wood and clear lines constitute the main atmospheric elements. 


The two entryways to the common room naturally divide the space into fours zones which extend via a balcony - now transfored into a reading nook. 


Balancing storage space and square footage was one of the main challenges for the rest of the space. 

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    An existing prefabricated concrete wall apartment is brought to current standards and suited for a work-from-home scenario.  Pastel tones, warm wood and clear lines constitute the main atmospheric elements.  The two entryways to the common room naturally divide the space into fours zones which extend via a balcony - now transfored into a reading nook.  Balancing storage space and square footage was one of the main challenges for the rest of the space. 

    Project details
    • Year 2022
    • Work started in 2022
    • Status Current works
    • Type Interior Design / Custom Furniture
    Archilovers On Instagram