J.C.R. House | Atelier d'Arquitectura Lopes da Costa

Esmoriz / Portugal / 2019

1
1 Love 279 Visits Published

The building consists of two different volumetries adjoining each other. The first, in a parallelepiped form, is developed along two floors and provides the conventional program of a house.


 


The second volume, irregularly shaped but orthogonal, contains all secondary funtions in a single floor, which leans against the East side of the site. An overhang at the south top shades an outdoor living space that supports the pool.

1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The building consists of two different volumetries adjoining each other. The first, in a parallelepiped form, is developed along two floors and provides the conventional program of a house.   The second volume, irregularly shaped but orthogonal, contains all secondary funtions in a single floor, which leans against the East side of the site. An overhang at the south top shades an outdoor living space that supports the pool.

    Project details
    • Year 2019
    • Work started in 2015
    • Work finished in 2019
    • Contractor FRAS – Construções, Lda.
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users