EKII ARCHITECTS OFFICE | EKII ARCHITECTS

Architecture studio Tirana / Albania / 2022

7
7 Love 693 Visits Published

Largely untouched walls, are left on purpose to embrace the double height that the working space offers. In a bid to highlight spaciousness, glass frames with sleek wooden profiles divide up the space, creating functional zoning: shared working space, meeting space, kitchen, entryway, without denying the transmission of light in each zone.


The deliberate monochromatic environment, yet vivid space, emphasizes the interplay of articulated geometry, proportions and light, thus aiming to encourage teamwork and to enhance creativity.

7 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Largely untouched walls, are left on purpose to embrace the double height that the working space offers. In a bid to highlight spaciousness, glass frames with sleek wooden profiles divide up the space, creating functional zoning: shared working space, meeting space, kitchen, entryway, without denying the transmission of light in each zone. The deliberate monochromatic environment, yet vivid space, emphasizes the interplay of articulated geometry, proportions and light, thus aiming to...

    Archilovers On Instagram
    Lovers 7 users