House HEB | David Bulckaen Architect

Bespoke interior refurbishment Beveren / Belgium / 2012

10
10 Love 873 Visits Published

"Modest intervention with the aim of creating a nice, light and spacious living area in which it is pleasant to stay. Kitchen, dining room, sitting area and office remain spatially united, but nevertheless retain their own identity.’


*


- Nederlands -


‘Bescheiden ingreep met als doel om een leuke, lichte en ruimtelijke leefruimte te maken waarin het prettig vertoeven is. Keuken, eetkamer, zithoek en bureau vormen ruimtelijk één geheel, maar behouden desondanks hun identiteit.’

10 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    "Modest intervention with the aim of creating a nice, light and spacious living area in which it is pleasant to stay. Kitchen, dining room, sitting area and office remain spatially united, but nevertheless retain their own identity.’ * - Nederlands - ‘Bescheiden ingreep met als doel om een leuke, lichte en ruimtelijke leefruimte te maken waarin het prettig vertoeven is. Keuken, eetkamer, zithoek en bureau vormen ruimtelijk één geheel, maar behouden desondanks hun...

    Project details
    • Year 2012
    • Work started in 2011
    • Work finished in 2012
    • Status Completed works
    • Type Interior Design / Custom Furniture / Building Recovery and Renewal
    Archilovers On Instagram
    Lovers 10 users