Pebbles Two O 23

Bioclimatic Pergola Zuidland / Netherlands / 2022

0
0 Love 81 Visits Published

Stel je voor dat je je buitenruimte moet inrichten, een nette plek, zonder beperkingen in ruimte en tijd. Met nauwgezet onderzoek koos ik kiezels met hun lange traditie en beschermende eigenschappen met betrekking tot golferosie, evenals ecologische niches die habitats bieden voor dieren en planten.


De PEBBLES Bioclimatic Pergola is tot in de puntjes ontworpen. Elke hoek van deze pergola wordt zorgvuldig verlicht door Pebbles's Structure.


Pergola is een oplossing die het mogelijk maakt om, dankzij de verstelbare lamellen, te genieten van uw buitenruimte, of het nu tijdens de mooie dagen is of tijdens die wanneer het weer somberder is, en biedt habitats voor u en uw gezin.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Stel je voor dat je je buitenruimte moet inrichten, een nette plek, zonder beperkingen in ruimte en tijd. Met nauwgezet onderzoek koos ik kiezels met hun lange traditie en beschermende eigenschappen met betrekking tot golferosie, evenals ecologische niches die habitats bieden voor dieren en planten. De PEBBLES Bioclimatic Pergola is tot in de puntjes ontworpen. Elke hoek van deze pergola wordt zorgvuldig verlicht door Pebbles's Structure. Pergola is een oplossing die het mogelijk maakt om,...

    Project details
    • Year 2022
    • Status Unrealised proposals
    • Type Interior Design / Graphic Design / Product design
    Archilovers On Instagram