Summer Pergola in Lycée Français | COMA Arquitectura

Barcelona Barcelona / Spain / 2018

0
0 Love 114 Visits Published

Transformation of an exterior residual area into an area for use as a terrace-dining room use area, through the construction of a set of wooden pergolas that create a controlled space, with a domestic scale that invites enjoyment as an exterior dining room for the teachers of the Liceu French School in Barcelona.


 


Location: Sarria-Sant Gervasi District, Barcelona


Area: 300 m²


Built: 2018


Promoter: AEFE – Liceo Francés Barcelona


Architecture: COMA Arquitectura


Collaborators: Juanjo Puig Disseny d’Espais and Mirla Studio


Photographs: José Hevia

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Transformation of an exterior residual area into an area for use as a terrace-dining room use area, through the construction of a set of wooden pergolas that create a controlled space, with a domestic scale that invites enjoyment as an exterior dining room for the teachers of the Liceu French School in Barcelona.   Location: Sarria-Sant Gervasi District, Barcelona Area: 300 m² Built: 2018 Promoter: AEFE – Liceo Francés Barcelona Architecture: COMA...

    Project details
    • Year 2018
    • Status Completed works
    • Type Urban Furniture / Government and institutional buildings / Schools/Institutes
    Archilovers On Instagram