Richmond Hill House | Borrmeister Architects

This contemporary hillside family home was developed as a series of separate wings over several levels following the topography. Christchurch / New Zealand

1
1 Love 98 Visits Published

All main rooms are orientated to the north and arranged around a central court yard to provide shelter from prevailing winds, to capture the sun at different times of the day and to assist with cross ventilation of the entire house. The house has extensive glazing to capture the fantastic sea views from all rooms.

1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    All main rooms are orientated to the north and arranged around a central court yard to provide shelter from prevailing winds, to capture the sun at different times of the day and to assist with cross ventilation of the entire house. The house has extensive glazing to capture the fantastic sea views from all rooms.

    Project details
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence / Interior Design
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users