Logo diatrofis | DETAIL design - interior architecture & design

Nutritionist' s office Athens / Greece / 2021

1
1 Love 157 Visits Published

The refined offices of a renown nutritionist office were designed in a newly constructed four floor building. The principal goal of the project was to create a timeless and at the same time welcoming space for the clients. On the first floor, where the private offices are laid, the design intention was the accomplishment of optical and spatial linkage. The navy-blue accent wall in the corridor is interrupted by vertical glass zones that provide the space with natural lighting and glimpses of the office’s activity. On the ground floor, where the more public areas are placed, such as the reception and the educational area, the choice of warm wood, austere finishes and bespoke furniture accentuates the welcoming atmosphere.

1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The refined offices of a renown nutritionist office were designed in a newly constructed four floor building. The principal goal of the project was to create a timeless and at the same time welcoming space for the clients. On the first floor, where the private offices are laid, the design intention was the accomplishment of optical and spatial linkage. The navy-blue accent wall in the corridor is interrupted by vertical glass zones that provide the space with natural lighting and glimpses of...

    Project details
    • Year 2021
    • Status Completed works
    • Type Office Buildings / Offices/studios
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users