HOUSE IN THE SUBURBS | Daniela Kostova Даниела Костова

Sofia / Bulgaria / 2020

0
0 Love 86 Visits Published

Къщата е разположена в предградие на София сред спокойствие и изключително живописна заобикаляща природа. Собствениците са младо семейство с дете, търсещи уединение и екологичен начин на живот, далеч от градската суматоха. 


При проектирането на тази къща, водещата ни идея бе да си припомним простите и вечни човешки радости – домашен уют и жива комуникация с природата. Големите панорамни прозорци  и двата оберлихта вкарват естествена светлина във всекидневната, засилвайки благородната комбинация от бяло с дървесни текстури и зареждащи жълти, зелено-сини и други ярки акценти. Типично в скандинавски стил. Чрез правилно зониране, създадохме функционални и обособни зони с изчистени линии.


За приятната и романтична обстановка в спалните, използвахме същата комбинация от цветове и материали, като акцент оцветихме стената зад гърба на спалнята в нежно преливащи цветове. Баните са решени в бяло в съчетание с дърво, поддържайки базовата линия за минимализъм.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Къщата е разположена в предградие на София сред спокойствие и изключително живописна заобикаляща природа. Собствениците са младо семейство с дете, търсещи уединение и екологичен начин на живот, далеч от градската суматоха.  При проектирането на тази къща, водещата ни идея бе да си припомним простите и вечни човешки радости – домашен уют и жива комуникация с природата. Големите панорамни прозорци  и двата оберлихта вкарват естествена светлина във всекидневната, засилвайки...

    Project details
    • Year 2020
    • Work started in 2019
    • Work finished in 2020
    • Status Completed works
    • Type Lofts/Penthouses
    Archilovers On Instagram