Officina Biasol | Biasol

Melbourne / Australia / 2019

5
5 Love 821 Visits Published

Officina Biasol is our design studio. It is a workplace that inspires our team, showcases our brand, embodies our design philosophy and supports our company culture. Occupying level one of a former warehouse, Officina Biasol is an open, light-filled and flexible workplace that supports design excellence and collaboration. Timber-framed glass partitions allow for transparency and connectivity, enclosing the entrance, board room and kitchen. A rich palette throughout the studio reflects our love for materials, finishes and colour, and our bold, dynamic approach. The custom cabinetry has seamless joins and soft curves, and the marble benchtops and vanities are moody and graphic additions to the space.

5 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Officina Biasol is our design studio. It is a workplace that inspires our team, showcases our brand, embodies our design philosophy and supports our company culture. Occupying level one of a former warehouse, Officina Biasol is an open, light-filled and flexible workplace that supports design excellence and collaboration. Timber-framed glass partitions allow for transparency and connectivity, enclosing the entrance, board room and kitchen. A rich palette throughout the studio reflects our love...

    Project details
    • Year 2019
    • Status Completed works
    • Type Offices/studios / Interior Design / Custom Furniture
    Archilovers On Instagram
    Lovers 5 users