NATURE | Prosvirin Design

0
0 Love 177 Visits Published

Square:
160 sq.m
2021
Style:
Modern
Design and 3D visualization:
PROSVIRIN DESIGN


The kitchen is dominated by light colors in the interior; it visually expanded the space.


Preference was given to a gray-brown palette. We chose smooth fronts without handles to make the kitchen look stylish.


In the dining area, we created a functional space and then added exclusive solutions. Restrained shades expand the border of the room, and rich accents combine with each other, allowing the design to be a single whole.


The entrance hall with a corridor is made in the same color scheme as the room. At the entrance, a cabinet for shoes and everyday trifles was placed. A round illuminated mirror was used as a decorative element, and a full-length full-length mirror was installed at the entrance.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Square:160 sq.m2021Style:ModernDesign and 3D visualization:PROSVIRIN DESIGN The kitchen is dominated by light colors in the interior; it visually expanded the space. Preference was given to a gray-brown palette. We chose smooth fronts without handles to make the kitchen look stylish. In the dining area, we created a functional space and then added exclusive solutions. Restrained shades expand the border of the room, and rich accents combine with each other, allowing the design to be a single...

    Project details
    • Year 2021
    • Work finished in 2021
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Single-family residence / Multi-family residence / Country houses/cottages / Tower blocks/Skyscrapers / Interior Design / Lofts/Penthouses
    Archilovers On Instagram