Nabeshima Shoto Park | A Walk in the Woods

2-10-7 Shoto

5
5 Love 1,343 Visits Published

We designed a toilet village inside the lush greenery of Shoto Park. The five huts, each covered with eared cedar board louvers installed at random angles, are connected by a walk in the woods that disappears into the forest.


Each toilet that makes up the village is designed with a distinct layout, facility, and interior to accommodate different needs (family, dressing and grooming, wheelchair, etc). By dividing each section into separate buildings, we created a “public toilet village” that is open, breezy, and easy to pass through, a design appropriate for the post-pandemic times. Even in our toilet design, we are entering the age of diversity and a time to go back to the forest.

5 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    We designed a toilet village inside the lush greenery of Shoto Park. The five huts, each covered with eared cedar board louvers installed at random angles, are connected by a walk in the woods that disappears into the forest. Each toilet that makes up the village is designed with a distinct layout, facility, and interior to accommodate different needs (family, dressing and grooming, wheelchair, etc). By dividing each section into separate buildings, we created a “public toilet...

    Project details
    • Year 2021
    • Work finished in 2021
    • Status Completed works
    • Type Service stations
    Archilovers On Instagram
    Lovers 5 users