KOKKINOS Butchershop | ANDRONIKI MANAVI

Alexandroupoli / Greece / 2021

0
0 Love 136 Visits Published

O εσωτερικός χώρος του καταστήματος επαναπροσδιορίστε, δίνοντας έμφαση στο ‘’διπλό’’ του ύψος, επεκτείνοντας με αυτόν τον τρόπο οπτικά τη χωρητικότητα του καταστήματος. Ο νέος σχεδιασμός επιτρέπει περισσότερο φυσικό φως να εισέρχεται στο κατάστημα, περιορίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη για τεχνητό φωτισμό και δίνοντας στον πελάτη οπτικές φυγές προς τα επάνω.
Η κύρια είσοδος, μετακινήθηκε από την αρχική της θέση, με σκοπό τη δημιουργία περισσότερου χώρου για τις κρεμαστές βιτρίνες προϊόντων. Η μεταλλική σαλιέρα προβολής προϊόντων που προεξέχει απ την γραμμή του κτιρίου καθώς και η κύρια είσοδος, πλαισιωμένη από μία λεπτή μεταλλική κορνίζα με περίγραμμα από LED, αποτελεί τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία της πρόσοψης δημιουργώντας δυο κόκκινα κουτιά-σηματοδότες’’.
Οι επενδύσεις με απομίμηση γκρίζου μαρμάρου που χωρίζονται στη μέση από ένα επίμηκες διαγώνιο, ξύλινο τμήμα βελανιδιάς οδηγούν το βλέμμα με τη βοήθεια του κρυφού φωτισμού προς τα ψεύτικα ψυγεία ωρίμανσης στο πατάρι, προσφέροντας στον πελάτη ένα παιχνίδι απομιμήσεων κρεάτων σε δεύτερη ανάγνωση.
Τα επιλεγμένα υλικά και οι υφές τους, σε συνδυασμό με τους μεταλλικούς κόκκινούς σκελετούς και κατασκευές, καθώς και τους κινηματογραφικούς προβολείς, τοποθετημένους πάνω από τις τετραγωνισμένες βιτρίνες, δημιουργούν μία μοντέρνα, industrial αισθητική στο κατάστημα.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    O εσωτερικός χώρος του καταστήματος επαναπροσδιορίστε, δίνοντας έμφαση στο ‘’διπλό’’ του...

    Project details
    • Year 2021
    • Work started in 2021
    • Work finished in 2021
    • Status Completed works
    • Type Markets
    Archilovers On Instagram