Studio for a colorist

Lausanne / Switzerland

13
13 Love 1,423 Visits Published

The workshop's renovation project puts hairdressing back in the center, literally. A large double-sided mirror is erected in the middle of the space and creates a moving game of reflection.
The soft geometries of the green podium, pink island, and its mint curtain respond to the clean and strict stripes of the storage units.
The two universes blend together at all times, depending on the point of view, in a joyful complexity.

13 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The workshop's renovation project puts hairdressing back in the center, literally. A large double-sided mirror is erected in the middle of the space and creates a moving game of reflection. The soft geometries of the green podium, pink island, and its mint curtain respond to the clean and strict stripes of the storage units. The two universes blend together at all times, depending on the point of view, in a joyful complexity.

    Archilovers On Instagram
    Lovers 13 users