The stone house

Building refurbishment Agropoli / Italy / 2008

0
0 Love 14 Visits Published

A little gem, in Baia Trentova, a breath-taking area on the Cilento Coast.
The idea behind the project was to realize a full integration of the building into the Mediterranean
scrub, realizing an ecological restoration of the original environment.
The project aimed to upgrade the building preserving the shape and materials.
The stone house has only one level, a small garden of Mediterranean plants welcomes the visitors and the open space offers a natural living room to the guests of the house.

0 users love this project
Comments
View previous comments
    comment
    user
    Enlarge image

    A little gem, in Baia Trentova, a breath-taking area on the Cilento Coast.The idea behind the project was to realize a full integration of the building into the Mediterraneanscrub, realizing an ecological restoration of the original environment.The project aimed to upgrade the building preserving the shape and materials.The stone house has only one level, a small garden of Mediterranean plants welcomes the visitors and the open space offers a natural living room to the guests of the house.

    Project details
    • Year 2008
    • Work started in 2007
    • Work finished in 2008
    • Client Mrs. Rosa Elia
    • Status Completed works
    • Type Building Recovery and Renewal
    Archilovers On Instagram