House at La Floresta, Sant Cugat

Sant Cugat del Vallès / Spain / 2021

1
1 Love 161 Visits Published

This was a renovation project of a living space that was too dark and not functional.


Client needed to have a open space area that comunicates also with exterior. We wanted to bring more light to the kitchen and hall wich was very narrow and dark. To achieve this needed to tore down walls , including a structural one and add a beam. After this floorplan organization was achieve we design the areas with custom made cabinets and featured lamps and furniture to achieve a high end finish.


 

1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    This was a renovation project of a living space that was too dark and not functional. Client needed to have a open space area that comunicates also with exterior. We wanted to bring more light to the kitchen and hall wich was very narrow and dark. To achieve this needed to tore down walls , including a structural one and add a beam. After this floorplan organization was achieve we design the areas with custom made cabinets and featured lamps and furniture to achieve a high end finish.  

    Project details
    • Year 2021
    • Work started in 2021
    • Work finished in 2021
    • Main structure Mixed structure
    • Client Private
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence / Interior Design / Custom Furniture / Lighting Design / Furniture design / Building Recovery and Renewal
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users