Curvature House | OFFICE 313

Kuwait City / Kuwait / 2021

11
11 Love 677 Visits Published

OFFICE 313 was approached by a client that wanted to design an entertainment room adjacent to their house. This new entertainment room would be detached from the main house. The essence of this project lies behind the interplay of extremes that exist within. OFFICE 313’S strategy was to design a space that immerses its visitors in an environment that hosts an interplay of light and dark. By linking the indoor to the outdoor, this regulates the climate as well as provide the guests with a harmonious living space. Water features, landscaping and operable shading devices were also added to help regulate the arid climate. The project’s material palette consists of white-cast concrete, terrazzo, and natural stone. The resulting look is one of unity, coherence, and luxury.


 


 

11 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    OFFICE 313 was approached by a client that wanted to design an entertainment room adjacent to their house. This new entertainment room would be detached from the main house. The essence of this project lies behind the interplay of extremes that exist within. OFFICE 313’S strategy was to design a space that immerses its visitors in an environment that hosts an interplay of light and dark. By linking the indoor to the outdoor, this regulates the climate as well as provide the guests with a...

    Archilovers On Instagram
    Lovers 11 users