Coworking space - Padua, Italy

Padua / Italy / 2020

1
1 Love 132 Visits Published

The project is a conceptual solution for the reconstruction of the neglected top floor of a primary school in Padua. The concept is based on the idea of fluidity of users, ie visitors through clearly defined zones / purposes. In addition to the "coworking" part, the office space for two employees has been designed in the building, as well as recreational content.

1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The project is a conceptual solution for the reconstruction of the neglected top floor of a primary school in Padua. The concept is based on the idea of fluidity of users, ie visitors through clearly defined zones / purposes. In addition to the "coworking" part, the office space for two employees has been designed in the building, as well as recreational content.

    Project details
    • Year 2020
    • Status Competition works
    • Type Office Buildings / Business Centers / Offices/studios / Interior Design / Recovery/Restoration of Historic Buildings / Building Recovery and Renewal
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users