Un estudi a la sala, o una sala a l'estudi | undos arquitectura cooperativa

Reforma interior d'una sala sense ús en estudi Bordils / Spain / 2020

0
0 Love 398 Visits Published

La situació viscuda durant el confinament de la passada primavera ha fet que molta gent es replantegés els espais de casa seva i la manera d’habitar-hi. Estances que no es feien servir han guanyat importància i s’ha fet imprescindible adequar-les a les noves necessitats.


Amb la premissa d’adaptar-se a l’espai existent ja que no es volien realitzar obres es decideix convertir un espai sense ús on s’hi anaven acumulant objectes que ja no es feien servir en un espai per estudiar-hi, treballar-hi i relaxar-se.


Optant per un mobiliari dissenyat a mida es resol la separació i la definició dels dos espais de la sala amb un moble que combina diferents usos: s’utilitza per a l’emmagatzematge, fa de filtre entre els dos espais i serveix de suport de la taula. Aquest moble, on s’ha escollit una gamma de colors foscos per contrastar amb la calidesa de la resta de l’espai, combina un sòcol de fusta lacada amb les lleixes de ferro, que s’han deixat al natural perquè se n’apreciïn les imperfeccions, aplicant-hi només una capa de vernís. També s’ha tingut en compte la col·locació de les instal·lacions, ja que els propietaris no volien que els endolls quedessin a la vista, per això s’han previst registres als mobles per tal de poder-hi accedir sense dificultats.


 ______________________________________________________________________________________________


La situación vivida durante el confinamiento de la pasada primavera hizo que mucha gente se replante los espacios de su casa, la forma de habitarlos y como se relacionan con ellos. Estancias que no se utilizaban han ganado importancia y se ha hecho imprescindible que se adecuen a las nuevas necesidades.


Con la premisa de adaptarse al espacio existente ya que no se querían hacer obras se decide convertir un espacio sin uso donde se iban acumulando objetos que no se usaban en un espacio para estudiar, trabajar i relajarse.


Optando por un mobiliario diseñado a medida se resuelve la separación y la definición de los dos espacios de la sala con un mueble que combina diferentes usos: se utiliza para almacenamiento, hace de filtro entre los dos espacios y sirve de soporte para la mesa. Este mueble, en el que se ha escogido una gama de colores oscuros para contrastar con la calidez del espacio, combina un zócalo de madera lacada con estanterías de hierro, que se han dejado al natural para qué se aprecien las imperfecciones, aplicando solo una capa de barniz. También se han tenido en cuenta la colocación de las instalaciones, ya que los propietarios no querían que los enchufes quedasen a la vista, por eso se han previsto registros en los muebles para poder acceder a ellos sin dificultad.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    La situació viscuda durant el confinament de la passada primavera ha fet que molta gent es replantegés els espais de casa seva i la manera d’habitar-hi. Estances que no es feien servir han guanyat importància i s’ha fet imprescindible adequar-les a les noves necessitats. Amb la premissa d’adaptar-se a l’espai existent ja que no es volien realitzar obres es decideix convertir un espai sense ús on s’hi anaven acumulant objectes que ja no...

    Project details
    • Year 2020
    • Work started in 2020
    • Work finished in 2020
    • Status Completed works
    • Type Interior Design / Custom Furniture / Furniture design
    Archilovers On Instagram