İstanbulda baklava ayna merkezi | Altav Yapı Baklava aynalar

İstanbulda baklava ayna merkezi Istanbul / Turkey / 2020

0
0 Love 842 Visits Published

Baklava desenli ayna olarak satışını yaptığımız bu aynaları salon, oturma odası, yatak odası ve antrelere duvar aynası olarak yaptırabilirsiniz. Şık, estetik, modern, tasarımsal olarak mükemmel mekanlar yaratabilirsiniz.


 Baklava ayna modelleri kare kare ve cnc kesim dediğimiz iki farklı uygulama yapılarak duvarlara döşenir. Cnc kesim ayna sağdan soldan basık, yukarıdan aşağıdan çekik tarzda görüntüsü olan aynalardır. Eğer duvarlara birebir olarak yani beton üstüne yaptırmak istemezseniz, mdf ve sunta üstüne de dizilerek seyyar bir şekil haline getirilir, duvara çerçeve asar gibi montajlanabilir. Biryerden başka bir yere rahatlıkla taşıyabileceğini şekilde yapılmış olur.


 Baklava Ayna Kaplama


 Tüm baklava dilimli duvar aynası modellerinde kullanılan malzeme Şişecam ürünüdür. Şeffaf, füme, bronz renk olarak 3 tipte ayna kullanılmaktadır. 4 mm kalınlığında flotal ayna kullanılmaktadır.


Flotal ayna nedir? diye sorulduğunda; flotal camın yıkanarak, gümüş kaplaması yapıldıktan sonra üstüne bakır kaplama atılarak, iki kat boyama(kırmızı, mavi) işlemi yapıldıktan sonra kuruma işlemi tamamlanarak ortaya çıkan özel bir aynadır. Görüntü kalitesi en iyi aynadır. Puslu olmadığı için birebir olarak görüntü sağlar.


 


Tüm baklava desenli ayna modelleri kenarları çapak alma işleminden geçerek rodajlanır ve bizoteleme işleminden geçirildikten sonra montajlanır. İsterseniz duvar üstüne yapıştırılan baklava aynaları varaklı çerçeve modelleri ile çerçevelendirebilir, daha estetik ve şık bir görüntü kazandırabilirsiniz. Aynı zamanda asma tavan baklava ayna uygulaması kaplama işlerinizde tüm salon, yatak odası ve diğer mekanlara geniş bir yükseklik, ferahlık kazandırabilirsiniz.


 



Baklava ayna üreticisi olarak bizlere ulaşabilir, ücretsiz keşif isteyerek yerinde maliyet çıkarmak için servis isteyebilirsiniz. Şirketimiz bünyesinde yer alan iç mimarlar ile sizlere en uygun tasarımsal modelleri birebir olarak tespit ediyor, sizlere öneriyoruz. Altav Yapı, Baklava ayna merkezi olarak sizlere en iyi fiyat, kaliteli işçilik, 1.sınıf malzeme ile tüm ayna çeşitlerinde garanti veriyoruz.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Baklava desenli ayna olarak satışını yaptığımız bu aynaları salon, oturma odası, yatak odası ve antrelere duvar aynası olarak yaptırabilirsiniz. Şık, estetik, modern, tasarımsal olarak mükemmel mekanlar yaratabilirsiniz.  Baklava ayna modelleri kare kare ve cnc kesim dediğimiz iki farklı uygulama yapılarak duvarlara döşenir. Cnc kesim ayna sağdan soldan basık, yukarıdan aşağıdan çekik tarzda görüntüsü olan aynalardır. Eğer duvarlara birebir olarak...

    Project details
    • Year 2020
    • Work started in 2020
    • Work finished in 2020
    • Status Completed works
    • Type Office Buildings / Business Centers / Offices/studios / Lighting Design / Graphic Design / Web Design / Product design
    Archilovers On Instagram