Jiloca

Madrid / Spain / 2018

7
7 Love 325 Visits Published

Complete renovation of a single-family dwelling at the north área of Madrid. The main purpose was to generate a timeless and neutral design through the continuity of both coating and the hues used. The whole dwelling is paved with big ceramic tiles in dark colour while the continuous walls embrace the storage behind the white panels of the wardrobes. In the living area, the storage is transformed in its upper part into metallic in gross finish racks with retro illumination.

7 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    Complete renovation of a single-family dwelling at the north área of Madrid. The main purpose was to generate a timeless and neutral design through the continuity of both coating and the hues used. The whole dwelling is paved with big ceramic tiles in dark colour while the continuous walls embrace the storage behind the white panels of the wardrobes. In the living area, the storage is transformed in its upper part into metallic in gross finish racks with retro illumination.

    Archilovers On Instagram
    Lovers 7 users