Polystone Red Azerbajian Village | Polydec Luxury

Exterior Design in Baku / Azerbajian Baku / Azerbaijan / 2017

0
0 Love 423 Visits Published

Polystone Red Azerbajian Village - Baku / Azerbajian'da Dış Tasarım 


Seri üretim tesislerimiz, İstanbul'da her çeşit poliüretan prekast üreten Pendik ve Dudullu illerinde;


- Hafif Çelik Yapı
- İç ve Dış Cephe Kaplama
- Mobilya
- Dekorasyon
- Dekoratif Elementler


Yapılarda poliüretan malzemeler ve dünya genelinde prekast cephe sistemleri geliştiren ilk firma; ve ayrıca poliüretan malzemelerle cephe çözümleri sunarak yeni bir sektörün oluşumunu başlattı.


Polidec, aynı zamanda ısı ve ses yalıtımı sunarak, hem dekorasyon hem de kaplama açısından hafif, yenilikçi malzemeyi kullanan inşaat sektöründe ilk firma oldu.
Çözüm ortaklıklarınızı Proje inşaat sürecinde gerçekleştiriyoruz. Modernist, yaratıcı vizyon, araştırma-geliştirme çalışmaları, ürün yelpazesi, kaliteli hammadde, teknik personel ve deneyimli mühendislerimiz ile poliüretan sektöründe dünya lideri olmak, sektörde yaşanabilecek her türlü sorunu çözmek için hizmet veriyoruz. ilçe.


Polidec Luxury, kendi tasarımlarını üretmekte ve üretmekte ve yılda 1200 ton hammadde işleme kapasitesine sahiptir.


Projeleriniz deneyimli teknik kadro ile en hızlı şekilde yapılabilir. Polidec Luxury, sadece standart ürün siparişlerinize değil aynı zamanda en kısa zamanda standart seri üretime de cevap verebilecek stok ve üretim gücüne sahip bir firmadır.


Polidec Luxury, 9001 - 2008, OHSAS 18001 ve ISO 14001 kalite standartlarında üretim yapan kurumsal kimliğini tamamlamış bir şirkettir.



PolyDieb Mimarlık Makale Modelleri
B. Pınar Aktel


Daha fazla bilgi için, lütfen bize ulaşın:
+ 90 216 306 00 72 / + 90 216 306 00 73


Hayal Edin, Yapabiliriz | Polidec Lüks | https://polidec.com

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Polystone Red Azerbajian Village - Baku / Azerbajian'da Dış Tasarım  Seri üretim tesislerimiz, İstanbul'da her çeşit poliüretan prekast üreten Pendik ve Dudullu illerinde; - Hafif Çelik Yapı - İç ve Dış Cephe Kaplama - Mobilya - Dekorasyon - Dekoratif Elementler Yapılarda poliüretan malzemeler ve dünya genelinde prekast cephe sistemleri geliştiren ilk firma; ve ayrıca poliüretan malzemelerle cephe çözümleri sunarak yeni...

    Project details
    • Year 2017
    • Work started in 2017
    • Work finished in 2017
    • Status Completed works
    • Type Multi-family residence / Modular/Prefabricated housing / Restoration of façades / Refurbishment of apartments / Building Recovery and Renewal / Chalets, Mountains houses
    Archilovers On Instagram