Ever green. 1982 villa. | Angelo Luigi Tartaglia

One of my first project: new entrance pergola 2018. Campobasso / Italy / 2018

0
0 Love 636 Visits Published

The client, originally from Molise, he was living in Denmark and he wanted to move back in Italy. His desire was to have a stone house but with a mediterranean flavour. One specific request was that the Villa should have a tile roof. The floor plant is articulated in three different areas: living, bed rooms area, service area with two garages. The house was built with an antisysmic reinforce concrete structure and it was finished outside with white geometric stone bloks.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The client, originally from Molise, he was living in Denmark and he wanted to move back in Italy. His desire was to have a stone house but with a mediterranean flavour. One specific request was that the Villa should have a tile roof. The floor plant is articulated in three different areas: living, bed rooms area, service area with two garages. The house was built with an antisysmic reinforce concrete structure and it was finished outside with white geometric stone bloks.

    Project details
    • Year 2018
    • Work finished in 2018
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence
    Archilovers On Instagram