LAKE HOUSE | Davide Cassini

Refurbishment of a private villa Verbania / Italy / 2018

0
0 Love 429 Visits Published

Restoration project of an existing villa located between the Lago Maggiore and the mountains. The living room is designed to valorize the natural light and the beautiful view on the lake.


The wooden beams and the ceiling are painted white to brighten up the environment. The style is minimal, without renouncing a touch of warm in some elements, like the floor or some pieces of forniture.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Restoration project of an existing villa located between the Lago Maggiore and the mountains. The living room is designed to valorize the natural light and the beautiful view on the lake. The wooden beams and the ceiling are painted white to brighten up the environment. The style is minimal, without renouncing a touch of warm in some elements, like the floor or some pieces of forniture.

    Project details
    • Year 2018
    • Client Privato
    • Status Current works
    • Type Apartments / Single-family residence / Interior Design / Custom Furniture / Graphic Design / Recovery/Restoration of Historic Buildings / Furniture design / Refurbishment of apartments / Building Recovery and Renewal / Chalets, Mountains houses
    Archilovers On Instagram