Nutrivibe | Preshita Shah Gupta

Office Interiors Mumbai / India / 2017

0
0 Love 339 Visits Published

The idea behind designing this Nutritionist's consultation clinic was to reinvent the already existing aesthetics. The entire clinic has been done up with warm pine wood and grey laminates. The in house design Reception Counter with mirror cladding and the beautifully detailed shelves to display various products manufactured by the client make the waiting area interesting. A custom designed and printed wallpaper runs through the entire length of the clinic binding different spaces together.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The idea behind designing this Nutritionist's consultation clinic was to reinvent the already existing aesthetics. The entire clinic has been done up with warm pine wood and grey laminates. The in house design Reception Counter with mirror cladding and the beautifully detailed shelves to display various products manufactured by the client make the waiting area interesting. A custom designed and printed wallpaper runs through the entire length of the clinic binding different spaces together.

    Project details
    • Year 2017
    • Work started in 2017
    • Work finished in 2017
    • Status Completed works
    • Type Offices/studios / Hospitals, private clinics / Interior Design
    Archilovers On Instagram