Kokai Sushi & Lounge

AUDITORIUM FOR MULTISENSORIAL EXPERIENCES Katy / 2018

1
1 Love 539 Visits Published

The proposal takes after a spinal scheme, in which the visitor discovers different ambiences—and therefore different experiences– to choose from and enjoy inside or out.


A central band (with long booth seats and tatami) stands out thanks to a difference in flooring color and two large origami chandeliers;


Two lateral bands (with the iconic kokai clover seat and couples tables) provide visual and acoustic confort through retrolighted thread curtains and a great green wall.


All bands end visually in the tall glossy red object of the bar/sushicase and dj stage.

1 users love this project
Comments
    comment
    Enlarge image

    The proposal takes after a spinal scheme, in which the visitor discovers different ambiences—and therefore different experiences– to choose from and enjoy inside or out. A central band (with long booth seats and tatami) stands out thanks to a difference in flooring color and two large origami chandeliers; Two lateral bands (with the iconic kokai clover seat and couples tables) provide visual and acoustic confort through retrolighted thread curtains and a great green wall. All...

    Project details
    • Year 2018
    • Work started in 2018
    • Work finished in 2018
    • Client Kokai Sushi & Lounge
    • Status Completed works
    • Type Bars/Cafés / Pubs/Wineries / Restaurants / Interior Design / Custom Furniture
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users