Maison CTN | Architectes: Brengues Le Pavec

Extension Montpellier / France / 2018

0
0 Love 942 Visits Published

The compact and opaque typology of the buildings of the original house did not take advantage of the landscaping quality offered by the immediate proximity of a public park. To meet the need for expansion, the agency recommended that the house be renovated by occupying the night area, giving it more intimate spaces, and designing a contrasting extension, by means of a very open volume for the day spaces.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The compact and opaque typology of the buildings of the original house did not take advantage of the landscaping quality offered by the immediate proximity of a public park. To meet the need for expansion, the agency recommended that the house be renovated by occupying the night area, giving it more intimate spaces, and designing a contrasting extension, by means of a very open volume for the day spaces.

    Project details
    • Year 2018
    • Status Completed works
    • Type Single-family residence
    Archilovers On Instagram