Sky city | C&C DESIGN GROUP

Listen to the monologue of life and nature, Return to the inner clarity and ease. Fuzhou / China / 2018

34
34 Love 10,295 Visits Published

This project is located in Jinan district, Fuzhou. The sky city, with the development concept of "from city to nature", aims to build a complex city of nature and humanity, meet people's pursuit of comfortable and convenient living environment, and is a livable place that is inseparable from the city.


Close contact with nature through, focus on experience, here is the greatest subtlety. We hope to create a calm and peaceful environment, so that the inhabitants can fully feel everything given by nature. The environment is born from the heart, and they will stop here. Under the guidance of light and shadow, the line of sight is unfurled on the water, and the minimalism style is throughout, recording all life silhouettes taking place in the city of sky.


The temptation of the sky, is often in the cloud, in the mottled light and shadow.


A green water wave, the blues' aesthetic change of era, natural light source, transmission be born glass walls with elements, the color temperature changes in temperature changes, then not only increased the overall visual space accommodate degree, also made in the green plant in subtle distance to give people the most comfortable feeling, clever use of water and light, mutual reflect, composition extension interprets the endless temptation, false or true thing, know nature without unseen.


The long and narrow architectural structure rebuilds the spatial atmosphere in the subdivision and combination, and the slope top decoration is arranged through the fixed size to form a clear and rational strong quality sequence. Modelling appearance is extremely simple, absolutely flatness and linear construction reflected the specification advantage of lacquer material itself. The diaphaneity of glass and technology bring nihility sense, actual existence is diffuse however. The diversified material factors of leather, metal and Aleck are no longer thin under the comprehensive artistic expression, and the scene connotation is sublimated in the sense of freedom and uncertainty. The interaction between space and human is linked by green plants, which is soothing but not tiring. The overlapping of human and nature has not changed at this moment.


Quiet and light and shadow meet unexpectedly outside the window, the landscape is integrated in the architecture and interior design, and the integrated whole is especially close, elegant and surrounded, quietly expounding its overall nature and harmony. The tranquil atmosphere of the sky is not pure silence. "light smoke and light rain are more peaceful". Spring rain in Fuzhou is always continuous with continuous light rain.


In the negotiation area, full and overfilled elements are used to create the design of freehand and gratifying. The most basic elements in the form of artistic expression are removing the turnips, turning the points into lights, highlighting the order with lines, and sometimes jumping out of the bright, interspersing the current enthusiasm and hope. At first glance or at first glance, I can feel its primitive atmosphere and get emotional response.


The sky city that jumps however rises, the attitude to art is bright, do not need to emphasize a structure, the place that sees is all neat, integral type chair and desk, travel to hang drop line trace, stretch dimensional dimension from vertical and horizontal to stretch, rehearse life and happiness. The texture returns to nature, permeates in the space intersection concentration, unique and bright, rhythm is really intriguing. Each location, the rhythm of the appropriate Angle, the arrangement of the new order inclined to the space geometry, and to enlarge the emotional foothold.


The face of the world and the sky, the voice of the gentle and gentle time, breeze, the definition of vague, the eradication of the indifferent steel forest, in the reflection of the city, the dialogue human settlements aesthetics, in the voice, in the color.


 


Project name: Fuzhou Vanke Sky city Marketing Center


Project address : Fuzhou, Fujian Province


The project area: 800 ㎡


Completion date: September 2018


Owner team: Fuzhou Vanke Liu lixue, Ye qian


Architecture design: WJ Design


Interior design: C&C Design


Main design: Alice Deng, Li Lin


Design team: Xie lingsi, Wei rixiang, Jiang nan


Photo: Huang mingde


By jingyi CAI

34 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    This project is located in Jinan district, Fuzhou. The sky city, with the development concept of "from city to nature", aims to build a complex city of nature and humanity, meet people's pursuit of comfortable and convenient living environment, and is a livable place that is inseparable from the city. Close contact with nature through, focus on experience, here is the greatest subtlety. We hope to create a calm and peaceful environment, so that the inhabitants can fully feel everything given...

    Project details
    Archilovers On Instagram
    Lovers 34 users