Kitchen Refurbishment | Atelier OSO

Venda do Pinheiro / Portugal / 2018

0
0 Love 369 Visits Published

The client intended a contemporay kitchen where shape and materiality could bring more natural light into space. It was proposed do demolish the pre-existing pantry in a way that more room was achived and allowing an easy setting-out for the new equipments. The kitchen area is connected with the dining area despite being used independently. The finishes on the walls and ceiling were kept and a new polished concrete floor was introduced. The kitchen furniture with sober and matte colours bring more light into the space. Various parts in timber relate to preexisting doors and the dining area new furniture, balancing with the Calacatta in the backwash.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The client intended a contemporay kitchen where shape and materiality could bring more natural light into space. It was proposed do demolish the pre-existing pantry in a way that more room was achived and allowing an easy setting-out for the new equipments. The kitchen area is connected with the dining area despite being used independently. The finishes on the walls and ceiling were kept and a new polished concrete floor was introduced. The kitchen furniture with sober and matte colours bring...

    Project details
    • Year 2018
    • Work started in 2018
    • Work finished in 2018
    • Contractor CVA, Cozimafra
    • Status Completed works
    • Type Interior Design / Custom Furniture / Building Recovery and Renewal
    Archilovers On Instagram