NEOCLASSICAL APARTMENT | ALEXANDRIN BURAGA

Chisinau / Moldova / 2018

0
0 Love 761 Visits Published


În stil neoclasic cu accente de violet, apartamentul este o combinatie perfectă dintre violet și alb. Astfel, am creat o ambianță fină, de mister, fiindcă culorile deschise precum alb sau cea a lavandei dau interiorului o luminozitate și un farmec aparte. Solemnitatea care domină se datorează simetrismului spațiului dar și mobilierului. În completarea acestora am dat niște note de naturalețe decorând livingul cu plante de cameră. Cu un aspect aristrocratic, atmosfera apartamentului este una feminină și elegantă.


Brands: VitrA Türkiye, Kährs UK, Gruppo Euromobil, Minotti SpA, BRABBU, Desiree Divani, PORCELANOSA, Delta Light, Eichholtz Interiors, Visionnaire.


See more on abandpartners.net/portfolio

0 users love this project
Comments
  comment
  user
  Enlarge image

  În stil neoclasic cu accente de violet, apartamentul este o combinatie perfectă dintre violet și alb. Astfel, am creat o ambianță fină, de mister, fiindcă culorile deschise precum alb sau cea a lavandei dau interiorului o luminozitate și un farmec aparte. Solemnitatea care domină se datorează simetrismului spațiului dar și mobilierului. În completarea acestora am dat niște note de naturalețe decorând livingul cu plante de cameră. Cu un aspect aristrocratic, atmosfera...

  Project details
  • Year 2018
  • Work started in 2018
  • Work finished in 2018
  • Status Completed works
  • Type Apartments / Interior Design / Custom Furniture
  Archilovers On Instagram