NEOCLASSICAL APARTMENT | ALEXANDRIN BURAGA

Chisinau / Moldova / 2018

0
0 Love 755 Visits Published


În stil neoclasic cu accente de violet, apartamentul este o combinatie perfectă dintre violet și alb. Astfel, am creat o ambianță fină, de mister, fiindcă culorile deschise precum alb sau cea a lavandei dau interiorului o luminozitate și un farmec aparte. Solemnitatea care domină se datorează simetrismului spațiului dar și mobilierului. În completarea acestora am dat niște note de naturalețe decorând livingul cu plante de cameră. Cu un aspect aristrocratic, atmosfera apartamentului este una feminină și elegantă.


Brands: VitrA Türkiye, Kährs UK, Gruppo Euromobil, Minotti SpA, BRABBU, Desiree Divani, PORCELANOSA, Delta Light, Eichholtz Interiors, Visionnaire.


See more on abandpartners.net/portfolio

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    În stil neoclasic cu accente de violet, apartamentul este o combinatie perfectă dintre violet și alb. Astfel, am creat o ambianță fină, de mister, fiindcă culorile deschise precum alb sau cea a lavandei dau interiorului o luminozitate și un farmec aparte. Solemnitatea care domină se datorează simetrismului spațiului dar și mobilierului. În completarea acestora am dat niște note de naturalețe decorând livingul cu plante de cameră. Cu un aspect aristrocratic, atmosfera...

    Project details
    • Year 2018
    • Work started in 2018
    • Work finished in 2018
    • Status Completed works
    • Type Apartments / Interior Design / Custom Furniture
    Archilovers On Instagram