letsSlide

2017 Krakow / Poland / 2017

0
0 Love 395 Visits Published

The space was enlarged by changing the functional layout and adding the corridor into a bigger space. The kitchen area was to be of secondary importance, giving priority to the relax zone. That is why it is completely hidden, closed with moving panels, integrated with furniture. Gaps in the ceiling and the openwork in the furniture cause that the interiors, apart from its moderate nature, become more graphic and linear.

0 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    The space was enlarged by changing the functional layout and adding the corridor into a bigger space. The kitchen area was to be of secondary importance, giving priority to the relax zone. That is why it is completely hidden, closed with moving panels, integrated with furniture. Gaps in the ceiling and the openwork in the furniture cause that the interiors, apart from its moderate nature, become more graphic and linear.

    Project details
    • Year 2017
    • Work started in 2016
    • Work finished in 2017
    • Status Completed works
    • Type Interior Design / Furniture design
    Archilovers On Instagram