Office GT

Office GT by AVG group of companies Kiev / 2017

1
1 Love 1,054 Visits Published

Office of GT company which deals with trading and transit of liquefied hydrocarbon kinds of gas. The aim was to create a new office for the expanded IT-division of the company.
Our task was to reflect the specifics of the company, to organize workplaces, to create lounge-zones, meeting-rooms, a place for active recreation, kitchen.
We must organize easy-to-understand navigation. The task of the navigation plays partly the yellow tube on the ceiling which shows the main direction of the movement of people. Also the yellow color has a strong assossiation with gas.
Near the entrance there is a perforated wall which shows the ornaments of the different regions of the Ukraine. It combines two functions – decorative and technical because these walls hide the doors to the technical space. The building has the curved façade which dictates the decision to make two-wings planning – one wing is a working space, another is a relaxing part. Working zone is created as an open space with big green lounge place inside.
The total area is 989 sq.m.
It is situated in the modern building in the historical part of Kiev.
The project was led by the owner of AVG group of companies Andrey Voitko. The leading designer is Anna Jakubovskaya. The designer is Dmitriy Drobotun. The architect is Dmitriy Stoljarov. The furniture and accessories are by HIS, office-planning. The kitchen was made by Telsar.
There are paintings by the Ukrainian artists Oleg Tistol and Vinny Revynov.
The photographer is Andrey Avdeenko.
The project has won the first prize in the international competition OfficeNext 2018 in the nomination The Best Foreign Project.

1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    Office of GT company which deals with trading and transit of liquefied hydrocarbon kinds of gas. The aim was to create a new office for the expanded IT-division of the company.Our task was to reflect the specifics of the company, to organize workplaces, to create lounge-zones, meeting-rooms, a place for active recreation, kitchen.We must organize easy-to-understand navigation. The task of the navigation plays partly the yellow tube on the ceiling which shows the main direction of the...

    Project details
    • Year 2017
    • Work started in 2016
    • Work finished in 2017
    • Main structure Mixed structure
    • Client GT
    • Status Completed works
    • Type Offices/studios
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users