Matthew Liu Fine Arts

Shanghai / China / 2018

1
1 Love 775 Visits Published

For this art gallery project of about 400 sqm, we divided the space in 2 different areas, the public exhibition area, featuring white walls , black floors, and a circulation which allow to easily walk down the space and the private space with a staff office area , and the owners area including a wide office room, and a living room area for guest reception. The private area also include a long white corridor with work of arts belonging to the owner private collection.


The private space feature dark gray color on the walls, and for the furniture , in order to have a very neutral environment adapt to welcome any type of art piece

1 users love this project
Comments
    comment
    user
    Enlarge image

    For this art gallery project of about 400 sqm, we divided the space in 2 different areas, the public exhibition area, featuring white walls , black floors, and a circulation which allow to easily walk down the space and the private space with a staff office area , and the owners area including a wide office room, and a living room area for guest reception. The private area also include a long white corridor with work of arts belonging to the owner private collection. The private space feature...

    Project details
    • Year 2018
    • Work started in 2017
    • Work finished in 2018
    • Client Matthew Liu Fine Arts
    • Status Completed works
    • Type Art Galleries
    Archilovers On Instagram
    Lovers 1 users